Welke merken levert ATHO ?

Wij leveren alle merken CV-materialen, maar hebben wel een voorkeur voor de A-merken. Een kwalitatief goed produkt, hoeft nl. niet altijd duurder te zijn.

Voor CV-ketels zijn wij niet gebonden aan bepaalde merken. Het maakt ons niet uit welk merk de klant kiest. Wij verdienen niet op bepaalde merken meer dan op andere merken, maar elk merk heeft zijn voor- en soms ook nadelen.
Wij proberen de klant zo objectief mogelijk te informeren, maar de keuze blijft aan de klant.

Bij het offreren van paneelradiatoren gaan wij, ongevraagd, uit van merken als Stelrad en/of Henrad. Mocht een klant Quinn, Brugman, Thermrad of een ander merk wensen, dan kan dit uiteraard altijd. In de winkel hebben wij zoveel mogelijk modellen paneelradiatoren hangen om een goede indruk te krijgen.

Designradiatoren van de merken Jaga en Thermic hebben bij ons de voorkeur, maar mocht er een wens zijn voor andere merken, dan zullen wij hier natuurlijk een passende aanbieding voor maken.

Bij het aanvragen van overige CV-materialen gaan wij uit van merken als VSH, Flamco, Danfoss, Herz, Heimeier, Flexcon, enz. Dit wil niet zeggen, dat andere merken per definitie slechter zijn, maar binnen de installatietechniek hebben deze A-merken hun staat van dienst bewezen.

Waarom ATHO ?
  • Vakkennis
  • Snelle levering
  • Lage prijzen
  • Goede service
Aanbiedingen
Solar PM20 Elektrische Wandconvector 2000W
€ 0,00 nu voor
Aktieprijs !
Pompschakelaar Magnum Eco 230V 92512
€ 115,56 nu voor
€ 48,53 incl. BTW
U bespaart 58%
Vergaarbak zink OUD HOLLANDS 80 mm Rheinzink
€ 0,00 nu voor
€ 53,54 incl. BTW
Comfort Vorstvrije gevelkraan met KIWA keerklep
€ 163,93 nu voor
€ 62,29 incl. BTW
U bespaart 62%
Magnum Millimat Vloerverwarming 450W 3 M2
€ 661,87 nu voor
€ 430,22 incl. BTW
U bespaart 35%

Meest verkocht
Reclame
Pakketten Remeha