Hoe zit het met de garantie ?

De garantieafhandeling verschilt per artikel :

Remeha QuintaCV-Ketels
Bij elke geleverde CV-ketel zit een garantiekaart welke door de installateur ingevuld en afgestempeld dient te worden. Pas dan is de geldende fabrieksgarantie op onderdelen van toepassing. Mocht u echter de ketel zelf monteren, dan kan de kaart (ingevuld) naar ons gestuurd worden, waarna de garantie ingaat. Deze mogelijkheid biedt vrijwel geen enkele andere webshop ! CV-ketels hebben vrijwel allemaal een garantieperiode van 2 jaar op alle onderdelen en 5 tot 10 jaar op de wisselaar (het hart van de ketel).

Let op ! Wij zijn geen service-, storings en/of onderhoudsbedrijf ! Dit betekend voor u, dat wij niet langskomen in geval van storing. In dergelijke gevallen dient u zelf een bedrijf in te schakelen wat hierin gespecialiseerd is. De materialen welke vervangen worden in een garantieperiode zullen bij een defect echter nooit voor uw rekening komen. Deze worden afgehandeld door het servicebedrijf waar u een onderhoudscontract heeft of wie de reparatie uitvoerd. Mochten zij echter een rekening sturen voor het betreffende onderdeel, dan zullen wij dit (na het onderdeel gecontroleerd te hebben door de fabrikant) aan u crediteren.

Overige materialen
Brugman StandaardVoor alle overige materialen geldt een garantieperiode zoals de fabrikant deze afgeeft. Als het om kleine produkten gaat, worden deze in de regel binnen de garantieperiode gewoon omgeruild. Bij grotere of dure produkten wordt de fabrikant ingeschakeld die voor reparatie of vervanging zorgt. De meeste produkten kennen een garantieperiode van 2 jaar.

Foutieve, defecte of beschadigde levering
Als een produkt defect, niet goed of beschadigd geleverd wordt, dan dient deze niet gemonteerd te worden. Na kontakt met ons, zullen wij voor het kosteloos omruilen zorgdragen. Dit kan per mail: info@atho.nl  of per telefoon: 055-5215448.

 
Waarom ATHO ?
  • Vakkennis
  • Snelle levering
  • Lage prijzen
  • Goede service
Aanbiedingen
Pompschakelaar Magnum Eco 230V 92512
€ 122,21 nu voor
€ 49,95 incl. BTW
U bespaart € 72,26
Solar PM20 Elektrische Wandconvector 2000W
€ 0,00 nu voor
Aktieprijs !
Magnum Millimat Vloerverwarming 450W 3 M2
€ 694,54 nu voor
€ 451,45 incl. BTW
U bespaart 35%
Comfort Vorstvrije gevelkraan met KIWA keerklep
€ 163,89 nu voor
€ 59,95 incl. BTW
U bespaart € 103,94
Vergaarbak zink OUD HOLLANDS 80 mm Rheinzink
€ 53,54 nu voor
€ 50,87 incl. BTW
U bespaart 5%

Meest verkocht
Reclame
Giro 555