Hoe levert ATHO ...

Wij leveren op diversen manieren :

Direct vanuit de winkel in Apeldoorn
Veel installatiematerialen liggen in onze winkel op voorraad. Deze kunnen tegen kontante betaling of per pin afgehaald worden. Voor vaste klanten/monteurs is het mogelijk op bon te halen, waarna de afrekening plaats vind als de klus geklaard is.

Per fax, mail of telefoon
Bij deze bestelwijze zullen wij een datum overleggen waarop geleverd moet worden. Dit zal altijd geschieden na betaling van de overeengekomen prijs. Uiteraard is het voor onze vaste klanten/monteurs mogelijk om dit bon te doen.

Wanneer betalen
Wij hebben als stelregel, dat klanten die wij niet kennen moeten betalen bij aflevering. Dit geldt voor leveringen vanuit de winkel of in de regio Apeldoorn. Klanten via de webwinkel dienen vooraf te betalen of kontant/pin bij afhalen in de winkel bij levering.
In de regel werken wij liever niet met aanbetalingen of vooruitbetalingen, maar leveringen via internet ontkomen hier helaas niet aan.

Levertijden
ATHO levert in de regel binnen 24 uur op elk gewenst moment op elk adres binnen Nederland m.u.v. de eilanden. In overleg kan ook naar het buitenland geleverd worden (m.u.v. gastoestellen vanwege gaskeuring). Speciale bestellingen worden geleverd in overleg.

Mocht u nog vragen hebben, dan horen wij dit graag van u.

Waarom ATHO ?
  • Vakkennis
  • Snelle levering
  • Lage prijzen
  • Goede service
Aanbiedingen
Honeywell Home XS100 optische rookmelder
€ 0,00 nu voor
Aktieprijs !
Comfort Vorstvrije gevelkraan met KIWA keerklep
€ 158,66 nu voor
€ 60,29 incl. BTW
U bespaart 62%
5x Honeywell Home XS100 optische rookmelder
€ 0,00 nu voor
Aktieprijs !
Pompschakelaar Magnum Eco 230V 92512
€ 123,42 nu voor
€ 43,20 incl. BTW
U bespaart 65%

Meest verkocht
Reclame
Giro 555